Cargando Datos ...

VISCOTECH HISPANIA S.L.

VISCOTECH HISPANIA S.L.
VISCOTECH HISPANIA S.L.
Verificació i control de qualitat |
Especialitats: Control de qualitat | Instrumentació per a control de qualitat |
EL VENDRELL
www.viscotech.es
Més dades

Dades empresa VISCOTECH HISPANIA S.L.

Telèfon: 977668020
Fax: 977668030
Adreça: vidriers, 21-23
Població: El vendrell
CP: 43700
Província: Tarragona
Comarca: Baix Penedès
Sectors: Verificació i Control de qualitat - instrumental de precisió |
Especialitats: Control de qualitat | Instrumentació per a control de qualitat |
Email: viscotech@viscotech.es
Email 2: a.martinez@viscotech.es
Web: www.viscotech.es
Novetats
Localització

Fundada a l’any 1998, Viscotech Hispania va iniciar la seva trajectòria com a fabricant OEM de viscosímetres rotacionals per a companyies líders mundials. Durant tots aquests anys hem anat desenvolupant la nostra especialització en viscosimetria bàsica.

Com a companyia participada per Especialidades Médicas MYR, empresa dintre del sector de l’anatomia patològica. Viscotech Hispania comparteix els mateixos estàndards de fiabilitat i qualitat exigits al sector mèdic.

Amb el temps la gamma de viscosímetres Myr s’ha convertit en una atractiva línea d’instruments destacant-se per la seva diversitat, facilitat d’ús i disseny. El nostre objectiu és crear i oferir solucions per a qualsevol aplicació en l’àmbit de la viscositat.

Basant-nos en les necessitats dels nostres clients i en la informació que transmet el mercat, el nostre equip d’enginyers desenvolupa els productes Myr amb l’objectiu d’oferir un apropament a la viscositat més senzill i pràctic.

A Viscotech Hispania l’aportació de tots i cadascun dels treballadors és important. La direcció de l’empresa està convençuda de que la implicació dels empleats és primordial per a la consecució dels objectius empresarials i és per això que promou la motivació i la responsabilitat dins un ambient de treball agradable.

Optimitzar els processos productius i millorar la qualitat per a arribar a un producte final acabat excel·lent ens ha permès expandir les nostres xarxes comercials. A l’actualitat, tenim una fort presència a nivell mundial, a través d’una àmplia xarxa de distribuïdors que compten amb l’aprovació de una llarga llista de clients.

El nostre principal objectius és de garantir un excel·lent nivell de qualitat i fiabilitat per a aconseguir crear amb tots els nostres relacions a llarg termini.