Cargando Datos ...

VAPFLUID, S.L

VAPFLUID, S.L
VAPFLUID, S.L
HIDRÀULICA | PNEUMÀTICA |
Especialitats: CILINDRES PNEUMÀTICS | CILINDRES HIDRÀULICS |
ST BOI DE LLOBREGAT
www.vapfluid.com
Més dades

Dades empresa VAPFLUID, S.L

Telèfon: 93 654 39 39 - 93 652 47 00
Fax: 93 654 38 21
Adreça: c/ josep castells, 34 -a
Població: St boi de llobregat
CP: 08830
Província: Barcelona
Comarca: Baix Llobregat
Sectors: HIDRÀULICA | PNEUMÀTICA |
Especialitats: CILINDRES PNEUMÀTICS | CILINDRES HIDRÀULICS |
Email: vapfluid@vapfluid.com
Web: www.vapfluid.com
Novetats
Localització
VAPFLUID   VAPFLUID

 

 

 

 

Des de fa més de 50 anys els nostres productes han desenvolupat amb eficàcia i seguretat tot tipus de maquinària i instal.lacions industrials a Europa i Amèrica, aportant total seguretat i confiança als nostres més de 2000 clients.

 

 

 Grup VAP ofereix una solució específica dissenyada per a cada client, ràpids terminis de lliurament i exhaustius controls de qualitat en cadascun dels seus productes. Reforçat per un servei postvenda eficaç.

 

 

La llarga experiència acumulada durant anys, l'avançada tecnologia, els rigorosos controls de qualitat que apliquem i el nostre compromès servei post-venda, ens permet garantir cadascun dels nostres productes lliure de defectes.

 

 

Gran qualitat en tota la nostra gamma de cilindres hidràulics i pneumàtics. Rendiments òptims en totes les seves varietats de utilitzacions. VAPFLUID construeix en temps rècord tota la seva gamma de productes.


 

 

SERVEIS

 

Fabricació personalitzada i / o segons plànol del client, de tot tipus de cilindres hidràulics i pneumàtics, a més de tots els components necessaris per crear un grup. Assessorament i pressupost sense compromís cap.

 

 

Disseny i customització d'elements amb mesures especials, disponible per a una extensa gamma de productes.

 

 

Servei post-venda eficaç i compromès. Reparació individual dels nostres productes, fins a garantir la precisió total. Tractem directament amb el nostre client de manera exclusiva.

 

 

CATEFORESIS

 

El tractament de la CATEFORESIS és un recobriment amb un altíssim grau de resistència a la corrosió i un excel lent acabat en color negre. És la millor protecció anticorrosiva.

 

 

Ofereix gruixos de capa uniformes de 15 micres i un bon accés a cantonades i cants, cabidades o punts de difícil accés, atorgant un revestiment òptim. Inexistència de lliscament o gotes.

 

 

Utilitzat, en gran mesura, per tots els constructors d'automòbils i fabricants de productes exposats a l'oxidació.

 

 

Certificat de qualitat i Ambiental, segons normes ISO 9001:2000 i ISO 14001:2004.

 

 

En VAPFLUID oferim solucions per el present pensant sempre en el futur. El compromís amb la satisfacció dels nostres clients, la qualitat, el medi ambient i l'esperit innovador són la base del nostre treball.

 

 

 

 

El tractament de l' ANODITZAT DUR és un procés electroquímic d'oxidació que crea una capa dura d'alúmina a la superfície de components d'alumini.


És una varietat del anoditzat que amb corrent continu, utilitzant com a electròlit l'àcid sulfúric a baixa temperatura i amb les densitats de corrent adequades, permet obtenir una capa d'òxid d'alumini d'una excel lent qualitat.


Ofereix les mateixes característiques que un acer en desgast i abrasió (350-500 HV) un gran poder de lubricació, una immillorable protecció contra l'oxidació i el millor aïllament elèctric.


Aquestes excel lents propietats, juntament amb la lleugeresa del metall, permeten resoldre innombrables problemes en la més alta tecnologia.


Gruix mesurat segons norma NF.A.91.404 (ISOSCOPE).

 

 

 

VAPFLUID   VAPFLUID