Cargando Datos ...

VALLE CALEFACCION S.A.

VALLE CALEFACCION S.A.
VALLE CALEFACCION S.A.
Fabricació - distribució d'equips accessoris de calefacció |
Especialitats: Fabricació - Distribució de equips de calefacció |
CORNELLÀ DE LLOBREGAT
www.rutalia.net/valle_calefaccion
Més dades

Dades empresa VALLE CALEFACCION S.A.

Telèfon: 9337778051
Fax: 933775242
Adreça: ctra. del prat, s/n
Població: Cornellà de llobregat
CP: 08940
Província: Barcelona
Comarca: Baix Llobregat
Sectors: Climatització - Refrigeració - Ventilació industrial |
Especialitats: Fabricació - Distribució de equips de calefacció |
Email: calefaccion@valleindustrialsa.es
Web: www.rutalia.net/valle_calefaccion
Novetats
Localització


VALLE INDUSTRIAL S.A és una empresa capdavantera de la distribució de material elèctric per al sector industrial, amb la consistència empresarial que atorguen més de 25 anys d'experiència en el sector.
VALLE CALEFACCIÓN i ARGOLOGIC, empreses del grup Valle, des de la seva fundació en l'any 1985 , s'han consolidat com unes de les principals empreses espanyoles en sistemes de climatització i en la distribució d'Equips Siemens per a l'Automatització de Processos Industrials.
Les empreses que integren el Grup Valle aporten als seus clients i proveïdors la força de la pertinença al Grup Fegime Espanya S.A, líder indiscutible en la Distribució de Material Elèctric a Espanya i Europa, amb la flexibilitat, professionalitat i dedicació que caracteritzen a l'empresa familiar. En definitiva, dedicació a les primeres marques de mercat, condicions immillorables , formació i assessorament tècnic, proximitat al seu negoci, serietat i compromís.

Grup Valle reconeix la Qualitat com una eina estratègica de la gestió global de l'empresa.

La direcció del Grup Valle, ha establert un Sistema de Qualitat que assegura que les activitats emmarcades dintre d'aquest sistema es realitzin conforme a especificacions, instruccions, normes, codis i requeriments predeterminats amb l'0bjectiu de millorar els productes, els processos i el servei als clients.

Aquest sistema de Qualitat està basat en la norma UNE-EN-ISO 9001:2000.
VALLE INDUSTRIAL:
La determinació de distribuir únicament productes de fabricants de reconegut prestigi que avalen la qualitat dels mateixos i la inversió contínua en la formació tècnica del seu equip humà, coneixedor de les tendències i l'evolució constant del mercat , garanteixen la nostra rapidesa i qualitat de servei.

VALLE ILUMINACIÓ: solucions intel·ligents en iluminació....Valle crea ambient...
Valle és un espai singular en el centre de Barcelona, on s'ofereix una àmplia selecció d'articles d'il·luminació de les millors marques nacionals i estrangeres. Experiència, vanguardisme i professionalitat són algunes de les característiques que Barri proporciona per al desenvolupament i l'execució de projectes d'il·luminació. Es tracta d'un ampli local on els productes s'exposen d'una manera atractiva i ordenat per a facilitar la recerca del que desitja.

Disseny, estudi d'entorns i simulacions són, tots ells, aspectes que ajudaran a arquitectes, decoradors i particulars a conjugar estils i donar forma a la llum.

VALLE CALEFACCIÓN:
Valle Calefacción és l'empresa del Grupo Valle dedicada a la distribució especialitzada de productes d'Aire condicionat , Calefacció i Fontaneria.

ARGOLOGIC:
Argologic va ser creada amb la missió de cobrir la venda especialitzada en el sector de l'automatització industrial en creixent expansió, incorporant des dels seus inicis un departament tècnic per a poder donar suport als seus clients, en el relatiu a Programari dels Equips Siemens representats.

Veure Pdf