Cargando Datos ...

TRACTAMENTS TÉRMICS RIPOLLET, S.L.

TRACTAMENTS TÉRMICS RIPOLLET, S.L.
TRACTAMENTS TÉRMICS RIPOLLET, S.L.
Tractaments de superfície i recobriments metàl·lics |
Especialitats: Tractament tèrmic |
RIPOLLET
www.tractamentstermicsripollet.com
Més dades

Dades empresa TRACTAMENTS TÉRMICS RIPOLLET, S.L.

Telèfon: 93 692 92 01
Fax: 93 692 92 01
Adreça: c/ jaume i, núm, 7
Població: Ripollet
CP: 08291
Província: Barcelona
Comarca: Vallès Occidental
Sectors: Metall - Mecanitzats - Indústria mecànica |
Especialitats: Tractament tèrmic |
Email: info@tractamentstermicsripollet.com
Web: www.tractamentstermicsripollet.com
Novetats
Localització

Què és el tractament tèrmic?

És la combinació de diversos procediments en el tractament d'una peça, mitjançant la seva subjecció a canvis de temperatura amb el propòsit d'obtenir determinades característiques mecàniques del material.

Temple

Es tracta del refredament de l'acer des d'una temperatura una mica superior al seu punt de transformació, a una velocitat que provoca un augment considerable de duresa en la superfície o fins al centre del material.

Cementació

Consisteix en l'escalfament d'un acer pobre en carboni, a temperatures de 850 a 950 º C. en mitjans que cedeixen carboni, el qual es difon des de la superfície cap a l'interior del material, formant una capa de més o menys gruix rica en carboni.

Bonificar

És el refredament d'un acer -normalment de construcció- en el mitjà que li correspongui, seguit per un reveniment a altes temperatures, per aconseguir amb tal tractament tèrmic una determinada resistència a la tracció, combinada amb una gran elasticitat del material.

Reveniment

És l'escalfament de l'acer, prèviament templat, a una temperatura inferior al seu punt de transformació, durant un temps, seguit per un refredament per eliminar tensions de temple o disminuir la duresa.