Cargando Datos ...

TEXMA MAQUINARIA TEXTIL S.L.

TEXMA MAQUINARIA TEXTIL S.L.
TEXMA MAQUINARIA TEXTIL S.L.
Fabricació - distribució de maquinària | Maquinària tèxtil |
Especialitats: Maquinària tèxtil |
MANRESA
www.texma.com
Més dades

Dades empresa TEXMA MAQUINARIA TEXTIL S.L.

Telèfon: 938739898
Fax: 938737667
Adreça: c/ r. farguell, 6
Població: Manresa
CP: 08243
Província: Barcelona
Comarca: Bages
Sectors: Maquinària industrial | Tèxtil |
Especialitats: Maquinària tèxtil |
Email: texma@texma.com
Web: www.texma.com
Novetats
LocalitzacióA TEXMA MAQUINÀRIA TÈXTIL, S.L., disposem d'unequip professional, que li atendrà amb la màxima dedicació qualsevol qüestió referent a les activitats de la nostra empresa.

En el departament de disseny, el nostre objectiu principal és oferir la màxima qualitat en tots els nostres productes i per això dediquem una especial atenció en el seu desenvolupament.

Un personal tècnic altament qualificat i les últimes novetats tecnològiques fan de TEXMA, S.L. una empresa puntera projectada cap al nou mil·lenni.
TEXMA MAQUINÀRIA TEXTIL, S.L., es va iniciar en l'any 1987. Des d'un principi, ens hem dedicat en exclusiva al camp de la preparació de filats per a la seva posterior tisatge, (ordidors, filetes, plegadores), així com l'assessorament en producció i control de qualitat en el sector del ordit.


L'exportació ha estat des dels nostres inicis el signe d'identitat de la nostra empresa i disposem d'una xarxa comercial distribuïda per tota Europa, Àsia, Àfrica i Amèrica.

En l'últim període des de 1990, hem diversificat la cartera de productes fabricant màquines de cordó i màquines auxiliars per al camp de la cinteria, i també hem completat la nostra gamma de ordidors, incorporant un específic per a fils elastòmers, altre per a arbres de dibuix i l'estiro-ordit.

La nostra gran obsessió per la qualitat i el servei posvenda, lligat a una bona política de preus, ens converteixen en una empresa competitiva.


MÀQUINA RASCHEL DOBLE FRONTURA
Màquina dissenyada per a fabricació de teixits de doble frontura com, flassades, teixits d'automoció, tapisseries, xarxes esportives i de seguretat, i altres.

Àmplia gamma d'ORDIDORS per a tot tipus de materials, tant naturals com sintètics.

ORDIDOR SECCIONAL
Màquina compacta, amb control electrònic dels processos dordit, per a treballar amb tot tipus de filats, naturals i sintètics.
Amples de treball: 1.800 mm, 2.600 mm i 3.600 mm.
MÀQUINA TRENADORA DE PUNT NO ESCORREDÍS »
Produeix cordons rígids o elàstics. Poden incorporar-se fils d'ànima en el centre del cordó.
Pot treballar amb tot tipus i qualitats de fils gruixuts o fins. Densitat del teixit regulable.


RECUPERADOR DE FILS
Enrotlla grans grups de fils gràcies a la seva potència de motor i capacitat de magatzematge.
MÀQUINA TALLADORA »
Màquina d'alta producció per a tallar teixits de doble frontura realitzats en màquines "Raschels"El nostre programa de fabricació de filetes inclou totes les possibilitats i necessitats que el sector tèxtil precisa.

Màquina per a fer rodets de cintes rígides o elàstiquesMàquina per a encaixar fins a 5000 + 5000 m en les dues caixes.