Cargando Datos ...

TECNOGIRO S.L.

TECNOGIRO S.L.
TECNOGIRO S.L.
Especialitats: Rodaments | corones i mòduls de gir |
SANT CUGAT SESGARRIGUES
www.tecnogiro.com
Més dades

Dades empresa TECNOGIRO S.L.

Telèfon: 938182450
Fax: 938920781
Adreça: c/ l'alsina, parcela 37, nau 3
Població: Sant cugat sesgarrigues
CP: 08798
Província: Barcelona
Comarca: Alt Penedès
Sectors:
Especialitats: Rodaments | corones i mòduls de gir |
Email: consultas@tecnogiro.com
Web: www.tecnogiro.com
Novetats
LocalitzacióTECNOGIRO s.l. és una empresa amb més de 20 anys d'experiència dedicada a l'importació, comercialització i distribució de rodaments; especialment de corones d'orientació i mòduls de gir.

A TECNOGIRO disposem d'una àmplia gamma de corones d'orientació de quatre punts de contacte amb dentat exterior, interior i sense dentar; corones de totes les mesures, desde les més petites fins a diàmetres exteriors de 3.000mm i amb la possibilitat de fabricar nous models sota plànol. Les nostres corones fabricades amb els millors materials estan preparades per a suportar elevades càrregues axials, radials i moments de bolcada. Utilitzades per a connectar dues parts d'una màquina permetent una rotació reciproca i una transmissió de càrregues, aquestes corones s'utilitzen per a tot tipus de grues, maquinària de rotació, seguidors solars i molins eòlics.

Els mòduls de gir de TECNOGIRO estan compostos per una corona d'orientació amb dentat exterior accionada mitjançant una claveguera sense-fi còncava connectat al seu motor reductor. Els nostres mòduls de gir es caracteritzen pel seu bon treball a tracció, la seva suau rotació i sobretot per a suportar elevades càrregues i capacitats de gir. Els nostres models tenen un rang de capacitats de càrrega que va des dels 7 als 276,5 KN-m i són aplicats per a tot tipus de grues, maquinària i seguidors solars.

Actualment, TECNOGIRO és una empresa capdavantera en el sector que disposa d'un ampli estoc i amb una excel·lent relació qualitat preu per a satisfer les necessitats dels nostres clients.

A dia d'avui TECNOGIRO ja està treballant amb el seu propi departament d'I+D per al desenvolupament de nous productes i mecanismes d'orientació amb la finalitat de consolidar-se com una empresa de referència.