Cargando Datos ...

TAU ESCOLA

TAU ESCOLA
TAU ESCOLA
Acadèmies - escoles |
Especialitats: Escola d'informàtica |
SANTA COLOMA DE GRAMENET
www.tausc.com
Més dades

Dades empresa TAU ESCOLA

Telèfon: 933867905
Fax: 934663446
Adreça: rbla. sant sebastià,38-40
Població: Santa coloma de gramenet
CP: 08922
Província: Barcelona
Comarca: Barcelonès
Sectors: Formació - Acadèmies - Llar d'infants |
Especialitats: Escola d'informàtica |
Email: tausc@tausc.com
Web: www.tausc.com
Novetats
Localització

CURSOS: Informàtica


TAU porta ensenyant informàtica des de fa més de 20 anys, per les seves aules han passat milers d'alumnes, des de nens de 7 anys fins a adults de més de 50.


Des que comencem a ensenyar mecanografia (amb màquina d'escriure) o Msdos moltes són les coses que han canviat. Volem seguir ajudant-te a aprendre i per a això dediquem grans esforços a renovar tots els nostres temaris. Volem que estiguis preparat per a aconseguir els teus objectius, si poses interès nosaltres et vam assegurar que els aconseguiràs.


Tenim cursos de tots els nivells, segur que hi ha algun que s'adapta a tí. No ho dubtis més i passa't pel nostre centre, no et penediràs de conèixer-nos.


Actualment estem oferint els següents Cursos d'Informàtica:

 

Pack TAU (Informàtica per a Joves)

Es tracta d'un programa dividit en tres cursos/mòduls, dirigit als més joves.
Aquest programa proporciona els coneixements i les tècniques necessaris perquè l'alumne pugui desembolicar-se amb facilitat i eficàcia en el món de l'ofimàtica.

 

Disseny

En aquest curs els nostres alumnes aprenen a utilitzar els principis bàsics del disseny: formes, composició i color.

Els continguts té un caràcter molt pràctic per a aconseguir motivar als nois.Aprendran per exemple a retocar les seves fotografies i a crear la seva pròpia pàgina web.


 

Animació Digital

Aquest curs va dirigit a aquelles persones que desitgen iniciar-se en l'art del disseny tridimensional i l'animació assistida per ordinador, a través del programari Alies/Autodesk-Maya, complementant-lo amb Adobi Photoshop.

 

Programació

Si desitges començar a programar utilitats i jocs per a Windows, un dels millors mètodes és el Visual Basic (VB). Visual Basic és un llenguatge desenvolupat per Microsoft i hereu del clàssic BASIC.

És un llenguatge orientat a esdeveniments centrat en la creació de finestres i formularis, el que permet una creació ràpida d'interfícies d'usuari.

El curs complet consta de 3 anys en el qual els alumnes aprendran de forma progressiva tots els secrets d'aquest llenguatge de programació.

 

Ofimàtica per a Windows

L'ofimàtica s'ha convertit en alguna cosa molt útil i pràctic. En moltes circumstàncies ens hem pogut trobar amb la necessitat de conèixer i dominar un processador de textos, una full de càlcul, una base de dades, un correu electrònic...

Conèixer el funcionament d'aquests programes en el món laboral és una condició indispensable per a aconseguir promocionar i arribar a els llocs millor remunerats.