Cargando Datos ...

SOPORTA

SOPORTA
SOPORTA
Especialitats: Prestatgeries metàl·liques |
TERRASSA
www.soporta.es
Més dades

Dades empresa SOPORTA

Telèfon: 937314800
Fax: 937315040
Adreça: libra, 60
Població: Terrassa
CP: 08228
Província: Barcelona
Comarca: Vallès Occidental
Sectors:
Especialitats: Prestatgeries metàl·liques |
Email: soporta@telefonica.net
Web: www.soporta.es
Novetats
Localització


SOPORTA és una empresa fundada al 1988 per especialistes del sector del ferro, amb una àmplia experiència i amb coneixement per saber oferir el que la demanda actual sol·licita. La nostra caracterització més destacable en tots els aspectes és la responsabilitat i garantia que els encàrrecs sol·licitats siguin lliurats en el temps establert i amb un acabat excel·lent.

Som especialistes en:

  • sistemes de magatzematge
  • prestatgeries d'angle
  • altells desmuntables
  • mampares divisòries
  • estreplantes
  • paletització
  • equipaments per a botigues
Paletització< br>
És el sistema més universal per a l'accés directe i unitari a cada paleta, sent adaptable per a qualsevol tipus de càrrega, tant per pes com per volum. Permet la ràpida localització dels productes emmagatzemats, el seu senzill control i un mínim moviment de paletes, ja que cada buit pertany a una paleta i es té accés directe a ell. Les nostres prestatgeries estan fabricades amb acer d'alta qualitat i acabades amb pintura epoxy-poliéster ignífuga.

Estanterías per picking

Aquest sistema d'emmagatzematge és el més indicat quan es disposa de moltes referències i les quantitats són petites o variables. El magatzematge en les prestatgeries PICKING es fa manualment des del nivell del sòl o des dels passadissos elevats, disposats sobre les pròpies prestatgeries.

Taquilles

Les taquilles són totalment desmuntables, fent possible afegir o portar el nombre desitjat de mòduls per adaptar-les en tot moment a l'espai existent, permetent l'aprofitament òptim en cas de canvi d'ubicació o local.

Entreplantes

És un producte que oferix la possibilitat de duplicar en altura la superfície practicable en magatzems i locals, rendibilitzant així les seves instal·lacions i aconseguint majors beneficis. Proporciona un muntatge econòmic i senzill. La seva versatilitat permet realitzar variacions i canvis en la distribució dels pilars durant la instal·lació. A més, possibilita el seu posterior trasllat i la reutilització de tots els seus components.

Per realitzar el nostre treball amb la màxima garantia d'obtenir excel·lents resultats utilitzem maquinària d'última tecnologia.