Cargando Datos ...

RECUPERACIÓN DE METALES Y RESIDUOS INDUSTRIALES J. BARCELÓ, S.A.

RECUPERACIÓN DE METALES Y RESIDUOS INDUSTRIALES J. BARCELÓ, S.A.
RECUPERACIÓN DE METALES Y RESIDUOS INDUSTRIALES J. BARCELÓ, S.A.
Foneries | Recuperació i reciclatge del metall | Recuperació - reciclatge de residus |
Especialitats: Fundició de materials no fèrrics |
GAVÀ
www.jbarcelo.com
Més dades

Dades empresa RECUPERACIÓN DE METALES Y RESIDUOS INDUSTRIALES J. BARCELÓ, S.A.

Telèfon: 936624051
Fax: 936381311
Adreça: avda. bertrany i güell, 31
Població: Gavà
CP: 08850
Província: Barcelona
Comarca: Baix Llobregat
Sectors: Metall - Mecanitzats - Indústria mecànica | Medi ambient |
Especialitats: Fundició de materials no fèrrics |
Email: jbarcelo@jbarcelo.com
Email 2: enricjr@jbarcelo.com
Web: www.jbarcelo.com
Novetats
Localització


R.M.R.I. J. BARCELÓ, S.A., es va fundar el 1955 i va iniciar la seva activitat en el sector metalúrgic sent la seva principal activitat la Fosa i Refineria de llautó, amb el lingot i el "billet" com principal producte, que és distribuïxen a empreses del sector de les aixetes, vàlvules i peces industrials, tant nacionals com estrangeres.
El lingot de llautó està principalment distribuït cap al ram de la grifería.

El "billet" està destinat a la extrusión, on la seva transformació en barra o perfils es distribuïx al sector de la racoreria.

La planta de J. BARCELÓ, S.A., està formada per forns de fusió, manteniment i colada, el que ens permet realitzar controls correctius del producte, en cadascuna de les seves fases, aconseguint una homogeneïtat que satisfà al client.

La seva distribució conjuntament amb l'aportació del nostre equip productiu d'alta professionalitat ens proporciona una producció de 700 Tn/mesL'empresa distribueix un producte en el sector metalúrgic que aconsegueix un alt comportament i rendiment del material per a totes les seves aplicacions.
El procés de producció comença amb una recerca i selecció de matèries primeres tals com coures de primera, llautons comercials i especials, zinc electrolític, aluminis, tots ells d'una gran exigència en les seves qualitats.

El nostre lingot de llautó estandarditzat amb unes mesures 70x70x300, especialitzat per a Aixetes i Fosa en general ja sigui per gravetat, injectat o per a baixa pressió amb un percentatge de minvament molt baix.