Cargando Datos ...

NANIMARQUINA

NANIMARQUINA
NANIMARQUINA
Roba per a la llar |
Especialitats: Disseny de catifes i productes tèxtils |
BARCELONA
www.nanimarquina.com
Més dades

Dades empresa NANIMARQUINA

Telèfon: 93 237 64 65
Adreça: c/ església, 10 3º d
Població: Barcelona
CP: 08024
Província: Barcelona
Comarca: Barcelonès
Sectors: Articles de regal i per la llar - Joguines i jocs | Tèxtil |
Especialitats: Disseny de catifes i productes tèxtils |
Email: info@nanimarquina.com
Email 2: bcnshop@nanimarquina.com
Web: www.nanimarquina.com
Novetats
Localització

La trajectòria de nanimarquina es reconeix en una idea molt clara: voler dissenyar catifes. Un enunciat senzill, una declaració d'intencions transparent que es fa realitat posant en joc valoris com l'observació, l'esforç innovador, la comunicació, l'emoció i el saber contemporanizar les tradicions artesanals.

Des dels seus inicis l'any 1987, nanimarquina dissenya catifes i productes tèxtils posant especial atenció en la investigació de matèries primeres i de processos d'elaboració. Aquests factors enriqueixen el vessant estètic dels productes, protagonistes essencials de la visibilitat i l'èxit comercial de la marca.

Avui nanimarquina lidera, entre altres companyies, el sector de l'elaboració de catifes i exporta el 60% de la seva producció. Amb la segona generació ja incorporada en la gestió, l'empresa contínua fent, vivint i oferint disseny. Segueix fent realitat la convicció fundacional: la reinvenció de la catifa donant-li un nou ús, aportant-li nous conceptes i jugant amb elements com la forma, el color i la textura.