Cargando Datos ...

LUENGO COLOR, S.L.

LUENGO COLOR, S.L.
LUENGO COLOR, S.L.
Salses - additius alimentaris - aromes | Productes químics |
Especialitats: Fabricació de colorants i pigments en base d'aigua |
TERRASSA
www.luengocolor.com
Més dades

Dades empresa LUENGO COLOR, S.L.

Telèfon: 937361476/937361477
Fax: 937361293
Adreça: c/ pisuerga, 14
Població: Terrassa
CP: 08223
Província: Barcelona
Comarca: Vallès Occidental
Sectors: Alimentació - Begudes | Químiques |
Especialitats: Fabricació de colorants i pigments en base d'aigua |
Email: info@luengocolor.com
Web: www.luengocolor.com
Novetats
Localització


LUENGO COLOR, S.L. és una empresa de nova creació, formada per un equip jove de persones molt qualificades i preparades per oferir als clients un bon assessorament i millor producte, que pugui satisfer el més ajustat possible les necessitats del més important per a nosaltres que és el CLIENT.
LUENGO COLOR, S.L. està dirigit per Jaime Luengo, tècnic especialista en dispersions aquoses i solvents de colorants i pigments desde l'any 1984 en sector tèxtil, passant en el 1997 al món de les pintures, paper, detergència, i especialment al desenvolupament de productes colorants per a fertilitzants.
En tots els temes mencionats existeix una gama especial per a cada un d'ells.
La forta demanda de preparats pigmentaris per a les indústries abans mencionades i la gran dificultat per obetinir-los, és el motiu de la creació de LUENGO COLOR que en alguns dels sectors mencionats és LIDER per ser l'única empresa que investiga constantment en col·laboració i desenvolupament dels productes dissenyats en exclusiva per a cada client, motiu per el qual ens donen la seva confiança i nosaltres la màxima confidencialitat.
Aquesta breu presentació té com a fons mostrar als clients que l'empresa creada per Jaime Luengo ha mirat desde els seus inicis sempre cap al futur i ho seguirà fent a fi de satisfer les tendències i demandes del mercat.
Sabem que estem en el camí correcte, per lo qual a pesar de la nostra joventut com a empresa estem iniciant la nostra incorporació a la certificació de qualitat ISO 9001:2000 d'acord amb la nostra estratègia empresarial.
L'empresa LUENGO COLOR és una empresa orientada cap als clients i proveïdors de sistemes complets per a l'indústria processadora de pigments i colorants, generalment utilitzats en: paper, tèxtil, fertilitzants, aguerrits, construcció, pintures i tractament de la fusta, tintes aquoses i detergència.
Per a qualsevol consulta tècnica no dubtin en trucar al Sr. Jaime Luengo que està a la seva total disposició.