Cargando Datos ...

LAST MILE COURIER, S.L.

LAST MILE COURIER, S.L.
LAST MILE COURIER, S.L.
TRANSPORT |
Especialitats: LOCAL | NACIONAL |
SANT BOI DE LLOBREGAT
www.lastmilecourier.es
Més dades

Dades empresa LAST MILE COURIER, S.L.

Telèfon: 936406857
Fax: 936406857
Adreça: plaza osona, local 1
Població: Sant boi de llobregat
CP: 08830
Província: Barcelona
Comarca: Baix Llobregat
Sectors: TRANSPORT |
Especialitats: LOCAL | NACIONAL |
Email: lmc@lastmilecourier.es
Web: www.lastmilecourier.es
Novetats
Localització

TRANSPORTS SAPIROD, SL és un operador de transports, empresa que va ser fundada l'any 2004 per la família Sapiña, amb una experiència dedicada al transport de mercaderies des de l'any 1978. Forma part de AGTC (Associació General de Transport de Catalunya) la qual aquesta federada a Fenadismer.

La nostra flota de vehicles està composta per furgonetes, furgonetes carrossades, camions rígids, caps tractors, remolcs tancats i descoberts, que disposen de porta elevadora per facilitar la càrrega i descàrrega de la mercaderia, tots ells es troben en perfecte estat, adequats per complir amb els requisits i exigències del client i un gran equip de professionals altament qualificats amb la formació i permisos necessaris per al'exercici de l'activitat i els treballs encomanats, com també d'altres transportistes en règim de subcontractació adequadament seleccionats i avaluat, amb el qual oferim un servei professional i de qualitat, aquests professionals estan acostumats a treballar amb les mercaderies dels seus clients amb les màximes garanties de seguretat i complint uns estàndards de qualitat òptims.

Disposem d'un servei avançat de localització i gestió de flotes, perquè a través de la xarxa, els nostres clients, en tot moment sàpiguen on es troba el vehicle que transporta la seva mercaderia, aquest servei al seu torn està connectat amb una central receptora d'alarma per a qualsevol incident que sorgeixi en el trajecte.

La nostra filosofia és oferir als nostres clients un servei personalitzat i directe, tractant de manera individualitzada cada un dels casos, estudiant la millor operativa per a les necessitats de transport i donant solució de forma efectiva i àgil.

La nostra especialitat és el transport regional, basats en lliuraments directes, missatgeria, arrossegaments i transport dedicats.