Cargando Datos ...

JAC, JOGUINERS AGRUPATS DE CATALUNYA

JAC, JOGUINERS AGRUPATS DE CATALUNYA
JAC, JOGUINERS AGRUPATS DE CATALUNYA
Joguines i jocs |
Especialitats: Joguines i jocs didàctics |
MOLLET DEL VALLÈS
www.joguines.com
Més dades

Dades empresa JAC, JOGUINERS AGRUPATS DE CATALUNYA

Telèfon: 935706484
Fax: 935706425
Adreça: claudi arañó i arañó, 1315 (apt correus, 187)
Població: Mollet del vallès
CP: 08100
Província: Barcelona
Comarca: Vallès Oriental
Sectors: Articles de regal i per la llar - Joguines i jocs |
Especialitats: Joguines i jocs didàctics |
Email: jac@joguines.com
Web: www.joguines.com
Novetats
Localització


A.J.A.C. S.C.C.L. és un grup de detallistes del sector de les joguines que es va constituïr com a tal l'any 1988. JAC, nom comercial amb el que és conegut el grup, actúa únicament a Catalunya i les Illes Balears, dues comunitats autònomes situades al nord-est d'Espanya i que tenen uns 6.300.000 d'habitants.

JAC és actualment líder del mercat dins l'àmbit geogràfic on actua. Actualment té un 20% de quota de mercat i el seu volum de vendes es situa al voltant dels 35 milions d'euros.

Des de la creació del grup, JAC ha experimentat un creixement progressiu tant pel que respecta al nombre d'associats com als punts de venda de l'associació. Actualment A.J.A.C. està format per 37 associats que representen uns 95 establiments repartits per l'àrea geogràfica on actúa.

L'any 2000 JAC va començar a crear marques de producte propi, que mica en mica s'han anat consolidant dins el mercat i que representen una part molt important de la seva oferta. Aquestes marques estan centrades en diferents famílies de producte:

  • Petit JAC: primera infància
  • Posa't Guapa: imitació i manualitats femenines
  • JOC JAC Educatius: educatius
  • JOC JAC Taula: jocs de taula
  • JOC JAC Creatius: manualitats
  • Aire lliure JAC: articles d'aire lliure
  • JAC Team / JAC RC: vehicles

Enguany, JAC ha editat 11 catàlegs amb preus, publicitant uns 2100 articles. D'aquestes peces publicitàries, 7 d'elles són genèriques, és a dir, recullen un ampli assortit de joguines. Altres 3 estaven centrades en diferens famílies de producte: carnaval, puzzles i papereria. A més, per tal de potenciar la seva marca de producte de primera infància, Petit JAC, ha editat una guia que classifica i estructura la seva oferta d'articles en funció de l'edat a la que va dirigida, pensant, per sobre de tot, en els gustos i necessitats del nen.
Paral.lelament al llançament de la Guia Petit JAC, es va inaugurar una web (www.petitjac.com), en la que, a més de tota la informació que apareix en el catàleg, s'ofereixen seccions interactives i un complet cercador de joguines a partir de 3 paràmetres diferents: edat del nen, àrea de desenvolupament que es pretén motivar i família de producte.

Els anys 1999 i 2001, vam tenir l'enorme satisfacció de rebre el Premi al Millor Catàleg del Sector, concedit per la revista "Juguetes y Juegos de España", al nostre catàleg de Desembre. L'any 2000 també vam poder gaudir del Premi a la Millor Imatge de la Joguina de cara al Consumidor, entregat per la mateixa publicació i al 2002, vam rebre el Premi a la Millor desenvolupament d'una campanya puntual al llarg de l'any. L'any 2003 hem rebut el premi al a Millor tasca de Normalització lingüística, concedit pel Department de Política Lingüística de la Generalitat i l'organització Pimec-Sefes i el de Cooperativa de l'any , concedit per la Federació de Cooperatives Servicoop.

A més, des del 2000, JAC també emet diferents campanyes publicitàries en el mercat televisiu, promocionant diferents productes de la seva gamma d'articles de marca pròpia, amb resultats molt positius.

JAC treballa amb els proveïdors principals d'Espanya i d'arreu del món. Durant aquest any, el grup ha importat uns 5 milions d'euros, principalment de proveïdors d'Àsia i Amèrica. Aquesta xifra es tradueix en unes 900 referències, de les quals el 90% apareixen en algun dels 11 catàlegs editats pel grup.

JAC té també la seva pròpia companyia de distribució, DISJUCASA (Distribución Juguetera Catalana S.A.) a través de la qual distribueix productes exclusius.