Cargando Datos ...

INTERNATIONAL TECHNOLOGY CITEC, S.L.

INTERNATIONAL TECHNOLOGY CITEC, S.L.
INTERNATIONAL TECHNOLOGY CITEC, S.L.
Sanitaris i banys |
Especialitats: Aixetes i accessoris |
MOLINS DE REI
www.citecgroup.com
Més dades

Dades empresa INTERNATIONAL TECHNOLOGY CITEC, S.L.

Telèfon: 93 668 58 86
Adreça: polígono industrial riera del moli - c/ riera de vallvidrera, nº 1-c
Població: Molins de rei
CP: 08750
Província: Barcelona
Comarca: Baix Llobregat
Sectors: Construcció - Obra pública |
Especialitats: Aixetes i accessoris |
Email: info@citecgroup.com
Email 2: commercial@citecgroup.com
Web: www.citecgroup.com
Novetats
Localització

Grup CITEC és un grup industrial de companyies amb projecció internacional enfocades al I+D i la manufacturació de productes de tecnologia avançada, estant present en més de 30 països.

IT-CITEC (International Technology CITEC) localitzada a Espanya és la seu del grup, plataforma de distribució per Europa i el centre de servei comercial del grup.

A la seu central es porta a terme el disseny, desenvolupament i implementació productiva de components per a equipament sanitari, cartutxos mescladors monocomandament i molts altres accessoris per a la producció d'aixetes i aplicacions similars. Disposa d'un departament de R&D amb laboratoris propis dedicats a treballar amb l'objectiu d'analitzar i crear productes que responguin a totes les exigències de les normatives internacionals. IT-CITEC té la vocació i la capacitat de desenvolupar productes a mida per als seus clients en funció de les seves necessitats i exigències així com produir components per als clients amb total confidencialitat i exclusivitat duent a terme una total implementació industrial i comptant amb la coneguda i llarga experiència dels seus professionals en el sector.

KCITEC (Kcitec Sanitary Components) amb seu a la Xina, és la plataforma productiva de components i accessoris de la companyia per les aixetes, encara que depenent d'IT-CITEC, té els seus departaments d'R+D i industrialització, així com un molt eficient laboratori, que treballant de forma conjunta amb la central, duu a bon terme la creació de productes d'alta qualitat.

KCITEC de vocació totalment industrial dedicada a la producció, compta amb els millors recursos humans i tècnics per poder oferir als clients productes d'una qualitat totalment contrastada per les diferents homologacions, controlant i comprovant el 100% tant de materials en procés com el producte acabat , per això, disposa d'un equip humà de tècnics amb una reconeguda experiència després de llargs anys en el desenvolupament i producció d'aquest tipus de producte. Això els confereix un alt grau de fiabilitat als nostres clients, de manera que dipositen la seva confiança en els productes de la companyia i s'asseguren l'atenció necessària sobre els productes adquirits, els quals respondran a les més altes exigències.

www.citecgroup.com

www.cartuchoscitec.com