Cargando Datos ...

IBERIMA RADIADORES

IBERIMA RADIADORES
IBERIMA RADIADORES
climatització i refrigeració |
Especialitats: radiadors | calefacció |
CERVELLÓ
www.iberima.com
Més dades

Dades empresa IBERIMA RADIADORES

Telèfon: 936359036
Fax: 936359037
Adreça: torrent del martre, 7
Població: Cervelló
CP: 08758
Província: Barcelona
Comarca: Baix Llobregat
Sectors: climatització i refrigeració |
Especialitats: radiadors | calefacció |
Email: iberima@iberima.com
Email 2: iberima@rutalia.net
Web: www.iberima.com
Novetats
Localització


Des de 1998, IBERIMA RADIADORES, SL es dedica al magatzematge i distribució de radiadors seca tovalloles fabricats per la societat italiana IMA, srl. Avui en dia Iberima Radiadors, SL és una societat amb seu pròpia, instal·lada a Cervelló (a 15 Km del centre de Barcelona) que conta amb una superfície de magatzematge de 1000 m2 i altra d'oficines de 80 m2 i un equip humà organitzat en els departaments de Vendes, Magatzem, Comptabilitat i Adreça comercial.

Així mateix, l'activitat actual de Iberima Radiadors, SL també s'ha vist notablement ampliada ja que no només distribueix els seus propis productes, sinó que també es dedica a la gestió d'altres empreses italianes que es donen suport tant en la infraestructura administrativa com en la xarxa comercial (20 agents comisionistes) que cobreix tot el territori peninsular (Espanya, Portugal i Andorra) i les Illes Balears i Canàries.

La nostra infraestructura comercial i administrativa acompanyada d'una bona estratègia de mercat i la serietat i professionalitat que la nostra empresa ha aconseguit durant aquests anys asseguren als nostres representats una consolidació en vendes i distribució dels seus productes dintre del mercat espanyol i portuguès amb els mínims costos.
La nostra filosofia d'empresa pretén tres objectius:
  1. Oferir als nostres clients productes de la millor qualitat avalats per importants fabricants de primeres signatures (especialment italianes) alhora constatada per certificacions internacionals de qualitat dels nostres representats.
  2. Atendre al client amb el millor servei possible ja que la seva satisfacció i fidelitat són la base que consolida el nostre mercat i el major reconeixement al nostre treball.
  3. Aconseguir la nostra pròpia superació amb eficàcia i acurada atenció ens permet arribar a els nivells de qualitat i servei que pretenem oferir als nostres clients.

Per a augmentar la satisfacció dels nostres clients i com establiment d'una millora contínua, posem a la seva disposició nostra professionalitat i dedicació. A més la nostra empresa ha implantat un sistema de gestió de la qualitat segons la norma UNE-EN-ISO 9011:00, que serà certificat pròximament.

"Destaquem els nostres RADIADORS DE DISENY"