Cargando Datos ...

FUSREI

FUSREI
FUSREI
FUSTA |
Especialitats: TANCAMENTS PER A EXTERIORS | FINESTRES DE FUSTA |
TARADELL
www.fusrei.com
Més dades

Dades empresa FUSREI

Telèfon: 938126129
Fax: 938126972
Adreça: c/ del treball, 12
Població: Taradell
CP: 08552
Província: Barcelona
Comarca: Osona
Sectors: FUSTA |
Especialitats: TANCAMENTS PER A EXTERIORS | FINESTRES DE FUSTA |
Email: info@fusrei.com
Web: www.fusrei.com
Novetats
Localització
IMAG_1.jpg IMAG_3.jpg
Som una empresa familiar que ens dediquem a la fusteria industrial, especialment a la fabricació de finestres i tancaments exteriors amb fusta i fusta-alumini, portes exteriors i interiors i altres productes sempre relacionats amb la fusta.

Estem especialitzats en el món de la finestra i tots els seus derivats, i fa més de 20 anys que estem seguint aquest camí.

La nostra família porta més de 77 anys dedicada a la fusteria. Actualment som la tercera generació de fusters. L’activitat la va iniciar el nostre avi, en Josep Reig Brussosa cap a l’any 1932 , l’ha continuada el nostre pare en Ramon ( Fusteria Reig ) i ara la portem els seus dos fills en Bernat i en Roger.

Ocupem unes instal·lacions de més de 1000 m2 edificats i en prespectiva d’edificar-ne 600 m2 més; també disposem d’una exposició a les nostres instal·lacions.

Disposem de maquinària especialitzada i d’última generació per poder aplicar les tecnologies més avançades en el món de la fusta. Treballem amb diferents màquines a control numèric.

Els nostres productes porten la marca CE per adaptar-los al nou CTE. Seguim les noves normatives i els nostres productes pasen controls de laboratori obtenen resultats molt satisfactoris.

Des de 1932 hem estat i estarem al vostre servei.
IMAG_2.jpg IMAG_4.jpg