Cargando Datos ...

EUROMADE 2010, S.L - LEGNA

EUROMADE 2010, S.L - LEGNA
EUROMADE 2010, S.L - LEGNA
Fabricació - distribució de maquinària | Maquinaría per a la fusta |
Especialitats: Maquinària per a fusta |
CASTELLAR DEL VALLÉS
www.legna.es
Més dades

Dades empresa EUROMADE 2010, S.L - LEGNA

Telèfon: 937471225
Fax: 937472319
Adreça: c/ solsonés, 59
Població: Castellar del vallés
CP: 08211
Província: Barcelona
Comarca: Vallès Occidental
Sectors: Maquinària industrial | Fusta |
Especialitats: Maquinària per a fusta |
Email: info@legna.es
Web: www.legna.es
Novetats
Localització

Mig segle durant el qual han passat crisi, desenvolupaments, creixements, canvis tecnològics, etc ... i durant tot aquest temps, legno s'ha entestat a servir de la millor manera possible.

Al 2009, Legna compleix 50 anys, i pot ser que no sigui el millor any per celebrar aquest esdeveniment amb resplendor, però si amb pragmatisme i camí cap endavant.

Al llarg d'aquests anys, la perícia adquirida i el desenvolupament dels nostres mitjans tècnics ens ha permès accedir a un nivell de qualitat que ens situa avui al cap de les marques professionals del mercat. Seguirem en aquesta direcció per oferir encara més, amb la finalitat de ser 50 anys més el seu col.laborador professional en el seu treball diari.

El nostre esforç de internalització augmenta cada any per poder servir altres països i desenvolupar nous productes recollint informacions i experiències en aquests països.

2009 va ser un any amb moltes expectatives. Legna s'entestés a servir encara millor, a buscar solucions per millorar la seva rendibilitat, en treure nous productes per millorar la qualitat del seu treball, i sobretot tenir una relació qualitat / preu encara més ajustada.

En nom de totes les persones de Legna qui han col.laborat durant aquests 50 anys a l'èxit de Legna, i que participen en l'elaboració i la logística dels productes, agraïm als nostres clients la seva confiança i la seva fidelitat en nosaltres.

Gràcies per confiar en nosaltres.