Cargando Datos ...

ESCOLA DE FORMACIÓ ANTONI ALGUERO

ESCOLA DE FORMACIÓ ANTONI ALGUERO
ESCOLA DE FORMACIÓ ANTONI ALGUERO
Formació - cursos | Acadèmies - escoles |
Especialitats: Formaciò arts gràfiques | Escola arts gràfiques |
SANT JUST D'ESVERN
www.escolaalguero.net
Més dades

Dades empresa ESCOLA DE FORMACIÓ ANTONI ALGUERO

Telèfon: 934813161
Fax: 934738910
Adreça: c/ parlament cabalà 1-3
Població: Sant just d'esvern
CP: 08960
Província: Barcelona
Comarca: Baix Llobregat
Sectors: Formació - Acadèmies - Llar d'infants |
Especialitats: Formaciò arts gràfiques | Escola arts gràfiques |
Email: info@escolaalguero.net
Web: www.escolaalguero.net
Novetats
Localització

La Fundació Indústries Gràfiques és una entitat privada, sense ànim de lucre, sorgida al si del Gremi d´Indústries Gràfiques de Barcelona el 1991.


La Fundació és la titular de l´Escola de Formació Professional "Antoni Algueró", des de la qual es desenvolupen diverses línies de formació professional en el sector de les Arts Gràfiques. La seva trajectòria és avalada i reconeguda per tots els estaments del món gràfic, assolint un lloc capdavanter dins la seva especialització.


La Fundació té com a objectiu la formació professional i empresarial dins l´àmbit de les Indústries Gràfiques, a totes i cadascuna de les seves especialitats i qualificacions, per poder donar resposta a les necessitats i demandes del sector en cada moment.


L’Escola de Formació Profesional "Antoni Algueró", des de l'any 1993, està reconeguda pel Departament d´Educació de la Generalitat com a centre de formació, innovació, documentació i inserció professional de les arts gràfiques, des d'on s´imparteix un ensenyament de qualitat, plenament lligat a la realitat industrial i de serveis del nostre país.