Cargando Datos ...

ENALCAT, ENERGIES ALTERNATIVES.

ENALCAT, ENERGIES ALTERNATIVES.
ENALCAT, ENERGIES ALTERNATIVES.
Energies alternatives |
Especialitats: Energies alternatives |
REUS
www.enalcat.com
Més dades

Dades empresa ENALCAT, ENERGIES ALTERNATIVES.

Telèfon: 977326985
Fax: 977316507
Adreça: victor català, 44
Població: Reus
CP: 43206
Província: Barcelona
Comarca: Tarragonès
Sectors: Medi ambient |
Especialitats: Energies alternatives |
Email: tomas@enalcat.com
Web: www.enalcat.com
Novetats
Localització
Enalcat Façana
 

L’ empresa Enalcat ofereix al mercat un ampli ventall de productes, basats principalment en l’ Energia Solar, sobre la que proposem la seva alternativa a l’ actual sistema de creixement de la demanda energètica, i el consegüent esgotament progressiu dels recursos naturals en general.


Bàsicament ens dediquem exclusivament a l’assessorament i instal.lació d’energies renovables. En qualsevol instal.lació basada en la utilització d’energies renovables, Enalcat es fa càrrec de tot el projecte: aconsella, dissenya i instal·la l’equip més adient a les necessitats de cada client i el lliura claus en mà.

 
Enalcat Despatx
 

 

D’entre els diversos aprofitaments de l’energia solar (per a aigua calenta, calefacció, etc) Enalcat és pionera a la nostra província en la instal.lació d’equips fotovoltaics per a connexió a xarxa. Aquesta és, sens dubte, l’ opció preferida pels clients que decideixen invertir en Energies Renovables i consisteix en una instal.lació de panels solars, amb els que es genera electricitat totalment neta i s’injecta directament a la xarxa elèctrica general.


Aquesta electricitat produïda per la instal.lació, és comprada per les diverses companyies elèctriques a un preu primat establert per la Llei RD 1578/2008 , i per un període de temps molt llarg, més de vint-i-cinc anys, que permet al client amortitzar la instal.lació i obtenir una rendibilitat important amb la venda d’ aquesta electricitat neta durant molts anys Les instal·lacions fotovoltaiques connectades a xarxa destaquen per la seva senzillesa de muntatge, fiabilitat, llarga duració i un manteniment mínim, obtenint uns alts beneficis per la venda de l’energia que generen.
 
Enalcat Taller
 

 

Enalcat des de la seva creació ja porta instal.lats més de 5 MW fotovoltaics en cobertes de naus industrials, vivendes unifamiliars i terrenys. Aquestes instal·lacions permeten estalviar a l’any unes 4.500 tones de CO2, les emissions del qual són les que provoquen el tant anomenat “efecte hivernacle”.

 

 

Enalcat Camió

 

Es pot concloure que la inversió que suposa la instal·lació fotovoltaica és rendible amb uns indicadors econòmics molt positius. És important, destacar que el principal benefici d’aquesta instal·lació és la generació d’energia amb fonts renovables, reduint la dependència energètica de combustibles fòssils i per tant contribueix a donar una imatge sostenible i neta de totes aquelles empreses que decideixen invertir en aquest producte.

Un altre tipus d’instal.lacions important per enalcat són les instal.lacions solars tèrmiques per a l’obtenció d’ACS on hem realitzat diversos projectes per a edificis unifamiliars, escoles, edificis pluirfamiliars i hotels.


Per últim també som pioners en les instal.lacions geotèrmiques per a climatització d’edificis i vivendes amb més de 20 instal.lacions realitzades a la província de Tarragona.
Enalcat Despatx