Cargando Datos ...

COPROY, S.A.

COPROY, S.A.
COPROY, S.A.
Acers |
Especialitats: Acer i inoxidables |
TERRASSA
www.coproy.com
Més dades

Dades empresa COPROY, S.A.

Telèfon: 93 735 50 49
Fax: 93 735 49 39
Adreça: avda. del vallès, 503. pol. ind. norte
Població: Terrassa
CP: 08226
Província: Barcelona
Comarca: Vallès Occidental
Sectors: Metall - Mecanitzats - Indústria mecànica |
Especialitats: Acer i inoxidables |
Email: coproysa@gmail.com
Web: www.coproy.com
Novetats
Localització

Coproy S.A. es va fundar l'any 1987 com a taller metal · lúrgic. En els seus anys d'existència ha mantingut un ritme de creixement continu, dedicant-se des del seu inici a fabricar els seus propis productes d'accessoris d'acer inoxidable de "rosca gas" i mecanitzat en general de primera qualitat, sota plànol o mostra, amb materials adequats segons la seva destinació en els diferents sectors de les indústries químiques, farmacèutiques, d'alimentació i laboratoris.


En l'actualitat està dirigit per tres socis, l'objectiu és la satisfacció de les necessitats dels nostres clients com a única garantia d'èxit i continuïtat en el mercat. En Coproy S.A. posem al seu servei tots els coneixements, experiència i recursos humans i tècnics necessaris per assegurar la qualitat requerida i esperada, complint les exigències de la norma internacional UNE-EN-ISO 9002, que exigeix ​​la millora contínua de les nostres organitzacions, processos de treball i productes.

Coproy S.A. posseeix unes instal · lacions de 1.200 m2 amb magatzem propi i inverteix constantment a renovar la seva tecnologia. Comptem amb maquinària punta en control numèric per garantir el bon acabat dels productes i una millor adaptació a les exigències creixents del mercat. En un futur pretenem comercialitzar a nivell internacional.