Cargando Datos ...

CONSTRUC-5

CONSTRUC-5
CONSTRUC-5
Constructors i promotors |
Especialitats: Constructors |
CERDANYOLA DEL VALLÈS
www.rutalia.net/construc5
Més dades

Dades empresa CONSTRUC-5

Telèfon: 935648068
Fax: 935648068
Adreça: c/ diagonal 18, 3º 1ª
Població: Cerdanyola del vallès
CP: 08290
Província: Barcelona
Comarca: Vallès Occidental
Sectors: Construcció - Obra pública |
Especialitats: Constructors |
Email: eladio@construc-5.com
Email 2: enrique@construc-5.com
Web: www.rutalia.net/construc5
Novetats
Localització

Els començaments de CONSTRUC - 5 han estat lligats sempre a diverses facetes del sector de la construcció, des de la promoció pròpia d'habitatges a l'execució d'obres per a altres entitats.
Al llarg d'aquests anys, l'evolució de la companyia ha estat progressiva, projectem i construïm edificacions de caràcter comercial o industrial i a promovem edificacions residencials.

Per a assolir-lo, l'empresa compta amb tècnics i professionals capaços de prestar als seus clients un servei complet de gestió integrada de l'obra, sempre en els terminis prevists, aplicant processos d'edificació intel·ligent i treballant amb els mitjans informàtics i tècnics més avançats.

La filosofia de treball de la companyia es basa a resoldre de forma eficaç les dificultats puntuals que comporta qualsevol activitat de construcció, emparant-se sempre sota els més alts controls de seguretat, optimitzant les qualitats de durabilitat i funcionalitat de l'obra i emprant protocols de construcció sostenible i de respecte al medi ambient.
Un dels aspectes que millor deixa entreveure l'aposta per la qualitat de CONSTRUC - 5 és el nivell de fidelitat que han assolit captar entre els seus clients, una fidelitat que, en molts casos, procedeix dels inicis de l'empresa.

De cara al futur, la línia de treball de CONSTRUC - 5 s'ha marcat un objectiu primordial, se centra a assolir una evolució permanent que li permeti mantenir els nivells de satisfacció dels seus clients.