Cargando Datos ...

CERAMTEC S.A.

CERAMTEC S.A.
CERAMTEC S.A.
Porcellana |
Especialitats: Fabricació de porcellana |
LA LLAGOSTA
www.rutalia.net/ceramtec
Més dades

Dades empresa CERAMTEC S.A.

Telèfon: 935742833
Fax: 935749002
Adreça: c/ gaudi, 40
Població: La llagosta
CP: 08120
Província: Barcelona
Comarca: Vallès Oriental
Sectors: Ceràmica - Porcellana |
Especialitats: Fabricació de porcellana |
Email: info@ceramtec.es
Email 2: ceramtec@rutalia.net
Web: www.rutalia.net/ceramtec
Novetats
Localització


CERAMTEC va ser creada fa més de 30 anys, sent el primer productor espanyol especialitzat en la fabricació de tiradors per a la indústria del moble.
Aquest llarg i difícil camí ho hem recorregut amb l'objectiu de créixer juntament amb els nostres clients. Per a això ens hem marcat com prioritats, servei, flexibilitat, innovació, qualitat i garantia.

La grandària de CERAMTEC fa que ens puguem adaptar perfectament a les seves necessitats.
Pot escollir entre multitud de grandàries, models, colors, decoracions, acabats...
Els nostres tècnics estan en constant desenvolupament per a la creació de nous models, formulacions de colors i processos productius més eficients, amb l'objectiu d'aconseguir millors resultats en la qualitat final dels productes i que s'ajustin a les tendències del mercat.

Amb els preus més ajustats del mercat, li oferim un gran producte, amb una excel·lent relació qualitat-preu, el que ens converteix en la seva millor alternativa.


La porcellana blanca és encara un dels materials més nobles que existeixen, per la seva gran resistència al ratllat, a la corrosió, a la temperatura, etc.

Però una de les seves característiques més interessants és la possibilitat de ser envernissada, la qual cosa li atorga una lluentor inigualable, facilitant la seva neteja i permetent la seva decoració amb calques vitrificables.

A més de l'ampli assortiment en formes, colors i decoracions de poms, tiradors i camafeus, també fabriquem tot tipus de petit material decoratiu i diverses aplicacions elèctriques com aïlladors, caixes de connexions, interruptors..
.
Tots els projectes de disseny els desenvolupem en col·laboració amb els nostres clients, d'aquesta manera, podem executar el procés de producció de manera més àgil oferint millor termini de lliurament i un preu més ajustat.