Cargando Datos ...

CARIBONI IBERICA S.A.

CARIBONI IBERICA S.A.
CARIBONI IBERICA S.A.
Fabricació - distribució d'equips d'il·luminació |
Especialitats: Distribució d'equips d'il·luminació |
PALLEJÀ
www.cariboni.es
Més dades

Dades empresa CARIBONI IBERICA S.A.

Telèfon: 696961292936633580936633583
Fax: 936632512
Adreça: ronda santa eulalia, 35-37 nave 14
Població: Pallejà
CP: 08780
Província: Barcelona
Comarca: Baix Llobregat
Sectors: Il·luminació |
Especialitats: Distribució d'equips d'il·luminació |
Email: cariboni@cariboniiberica.com
Web: www.cariboni.es
Novetats
Localització


Cariboni ibèrica, s. a. duu en el mercat espanyol des de 1993, oferint una àmplia gamma de productes d'il·luminació d'elaboració pròpia o com distribució.

Sempre pensant en una major relació amb els nostres clients, intentem dia a dia superar-nos en l'atenció cap a ells, ja sigui millorant el propi producte o la nostra pròpia organització.
Un pas cap a aquest objectiu ha estat la nova ubicació de les nostres instal·lacions en una zona de fàcil accés i millor comunicada, de forma que l'atenció als clients que ens vénen a visitar o als seus propis transportistes els sigui més àgil i còmoda.

A més contem amb representants en cada zona perquè l'atenció als nostres clients sigui més directa i personalitzada.

Els clients sempre han reconegut i apreciat el nostre producte per les bones prestacions tècniques, gràcies al compliment de les normatives de seguretat i a la serietat de la nostra organització en el mercat.

Per a donar un pas més cap a la qualitat total, la marca Cariboni Illuminazione recentment ha instituït un sistema per a assegurar la qualitat segons el model de la norma UNI en 29004 en el respecte dels requisits de la UNI en 29001 obtenint així el prestigiós reconeixement del CSO.