Cargando Datos ...

BCN TRASVASES, S.L

BCN TRASVASES, S.L
BCN TRASVASES, S.L
TRANSPORT | QUÍMICA | ENVASOS |
Especialitats: TRANSPORT DE PRODUCTES QUÍMICS | LOGÍSTICA |
SANTA PERPÈTUA DE MOGODA
www.bcntrasvases.com
Més dades

Dades empresa BCN TRASVASES, S.L

Telèfon: 93 715 53 30
Fax: 93 560 45 52
Adreça: c/ valles, 36 p.i. can bernades – subira
Població: Santa perpètua de mogoda
CP: 08130
Província: Barcelona
Comarca: Vallès Occidental
Sectors: TRANSPORT | QUÍMICA | ENVASOS |
Especialitats: TRANSPORT DE PRODUCTES QUÍMICS | LOGÍSTICA |
Email: info@bcntrasvases.com
Web: www.bcntrasvases.com
Novetats
Localització

 

 
IMAG_1.jpg

IMAG_3.jpg

 

 

 BCN TRANSVASAMENTS, SL neix el 1998 amb la intenció de donar resposta al mercat a la necessitat d'emmagatzemar i transvasar productes químics i substàncies catalogades.
D'aquesta manera, ens hem especialitzat en l'emmagatzematge de diversos tipus de productes i mercaderies, així com en el transvasament i envasament de productes sòlids i líquids.
BCN TRANSVASAMENTS, SL, està en possessió de llicències per a l'emmagatzematge de productes químics catalogats, productes per a la cosmètica o alimentària i altres tipus de productes no classificats.
La nostra experiència i dedicació ens ha permès obtenir el certificat en el nostre sistema de gestió de la qualitat per AENOR segons la norma ISO 9001:2000.
TRANSVASAMENTS DE PRODUCTES QUÍMICS


Disposem de les instal.lacions necessàries per al transvasament i barreja de productes químics, líquids o sòlids, i poden envasar en envasos des 100grs, fins contenidors de 1000 litres o cisternes. Els transvasaments es poden realitzar des de camió cisterna, contenidors, big-bags, sacs de paper o plàstic, bidons metàl.lics o bombones i ampolles de plàstic, a qualsevol tipus d'envàs o dipòsit ia la inversa. Podem fer canvis d'etiquetes o reallotjaments de càrregues i estem en disposició de proporcionar als nostres clients envasos nous o recuperats per al transvasament dels seus productes.
EMMAGATZEMATGE I DISTRIBUCIÓ


Realitzem la gestió completa d'emmagatzematge i distribució de productes químics o qualsevol altra mercaderia ja que disposem d'unes instal.lacions de més de 1600 m2 amb capacitat per a més de 1200 palets i amb tots els permisos necessaris. A més disposem d'una zona exclusiva i adaptada per a l'emmagatzematge de productes químics per a ús alimentari i de substàncies químiques catalogades. A través del nostre sistema informàtic controlem la gestió d'estoc. Podem treballar també a través del seu propi programa informàtic.
TRANSPORT


Lliurem el gènere a la seva agència de transport o coordinem la gestió i el lliurament de la seva mercaderia. Preparem la documentació necessària per al lliurament dels seus productes, inclosos ADR.

 

 

 IMAG_3.jpg
  
IMAG_4.jpg