Cargando Datos ...

BARNIZADOS QUINTIN, S.L

BARNIZADOS QUINTIN, S.L
BARNIZADOS QUINTIN, S.L
Restauracions, envernissats i policromia | Tractaments - decoració de la fusta |
Especialitats: Envernissat i lacat | Tractaments de la fusta |
TERRASSA
www.barnizadosblr.com
Més dades

Dades empresa BARNIZADOS QUINTIN, S.L

Telèfon: 93 783 95 15 - 646 97 36 83 - 646 97 36 84
Adreça: c/ pare font, 178
Població: Terrassa
CP: 08223
Província: Barcelona
Comarca: Vallès Occidental
Sectors: Mobiliari - Equipaments | Fusta |
Especialitats: Envernissat i lacat | Tractaments de la fusta |
Email: info@barnizadosblr.com
Email 2: barnizadosquintin@msn.com
Web: www.barnizadosblr.com
Novetats
Localització

Barnizados BLR, SCP, és una empresa familiar fundada l'any 1976, per Quintín Ramírez Pérez, llavors anomenada Barnizados Quintín, SL. Aquesta empresa es troba al c / Pare Font, 176 i disposa de diferents estades per als diferents tractaments de fusta. Des dels seus inicis l'empresa ha format part del Gremi de Fusters i similars de Terrassa, la seu es troba a la patronal CECOT. Així, un cop finalitzada la seva trajectòria professional Quintín Ramírez Pérez va rebre "la Serra d'argent" l'any 2010, atorgada pel gremi abans esmentat i en reconeixement als treballs realitzats en aquesta empresa.

 

Els professionals d'aquesta organització empresarial es caracteritzen per ser especialistes en tractaments de fustes, diferents tipus de envernissats, lacats i restauració.

 

Treballem tant per a empreses com per a particulars i ens adaptem a les necessitats de cada client, seguint un circuit de servei per garantir la satisfacció del client. Realitzem qualsevol tipus de treball per complex que sembli.

 

Els canvis constants en el mercat de treball, en la societat i evidentment en l'adaptació al client fan que contínuament estem formant-nos i innovant en materials i acabats que són el resultat de qualitat que volem oferir en funció de la demanda de cada client.

 

Obres en què hem col · laborat recentment:

 - Bisbat de Terrassa

 - Diari de Terrassa

 - Cuylás Madrid

- Hotel Abama Tenerife

 - Hotel Museus de Somiedo i Isil

 

Aquesta és una petita mostra d'entitats i empreses en les quals hem realitzat diferents treballs de envernissats, lacats i restauració però hi ha una infinitat de treballs mes que ens avalen.