Cargando Datos ...

AZULEJOS TERRASSA

AZULEJOS TERRASSA
AZULEJOS TERRASSA
Materials de construcció | Sanitaris i banys |
Especialitats: Mampares |
TERRASSA
www.azulejosterrassa.com
Més dades

Dades empresa AZULEJOS TERRASSA

Telèfon: 937 833 894 - 937 864 201
Fax: 937 833 894
Adreça: miño, 7
Població: Terrassa
CP: 08223
Província: Barcelona
Comarca: Vallès Occidental
Sectors: Construcció - Obra pública |
Especialitats: Mampares |
Email: gres@azulejosterrassa.com
Web: www.azulejosterrassa.com
Novetats
Localització

És una empresa dedicada a la venda de material de construcció ja sigui a l'engròs o al detall, fundada el 2005 i situada a Terrassa (antigament a l'Avinguda del Vallès).

És una empresa familiar i encara que l'empresa fos fundada el 2005 els seus empleats tenen una llarga experiència des de 1993.

Especialitzada en la venda de material de construcció, gres, rajoles, porcellànics, ciments, material de paleta, sanitaris, aixetes, etc.

Sabem que el material de construcció no es canvia cada poc temps i que un cop col · locat sol durar anys, i això és una gran responsabilitat, per això sempre ens encarreguem de que el client surti content amb la seva compra i ens ocupem de donar-li tota la informació que necessiti, atendre el cas amb la serietat que es mereix, amb un tracte amable.

Comptem amb molta varietat de material ja sigui en restes d'estoc, els quals solen destacar pel seu preu o en material d'exposició i catàlegs, els quals seran comandes directament a fàbrica amb un dels millors serveis de Barcelona província.

En aquest cas la majoria de materials destaca per la seva relació qualitat-preu ja que ens agrada oferir al client la garantia que necessita per a la seva tranquil · litat a l'hora de la compra.