Cargando Datos ...

AQUA RIFER

AQUA RIFER
AQUA RIFER
Productes químics |
Especialitats: Aigua destil·lada |
BARCELONA
www.aquarifer.es
Més dades

Dades empresa AQUA RIFER

Telèfon: 933143672
Fax: 933143677
Adreça: c/ binéfar, 34
Població: Barcelona
CP: 08020
Província: Barcelona
Comarca: Barcelonès
Sectors: Químiques |
Especialitats: Aigua destil·lada |
Email: mk@aquarifer.es
Web: www.aquarifer.es
Novetats
Localització

AQUA RIFER és una empresa familiar de tercera generació, especialitzada des de l’any 1946, en el tractament, elaboració i distribució d’aigua desionitzada.

L’auge i desenvolupament de l’empresa es va iniciar als anys 60 de la mà de Francesc Ferrer qui prenent el primer relleu generacional va tenir la visió d’anticipar-se a l’actual sensibilitat pels recursos renovables. La identificació del mercat de l’aigua i les seves aplicacions al costat de la implantació de procediments tècnics nous, el compromís amb els clients i el respecte pel medi ambient han estat les claus de l’èxit de l’activitat productiva d’Aqua Rifer. Aquesta visió respectuosa, compromesa amb l’activitat i la societat han estat els valors que va saber transmetre a l’actual generació.

La nostra tasca actual és elaborar l’aigua amb tecnologies netes i distribuir-la a àmplies zones geogràfiques amb el propòsit de promoure una gestió sostenible d’aquest recurs natural. Transmetre la cultura i els valors de l’empresa és el nostre més ferm compromís, tot això recolzat per un sistema de qualitat total que s’integra en la certificació i la norma UNE-EN ISO 9001:2000.

AQUA RIFER posa a la seva disposició una extensa gamma de productes dirigits tant a empreses com a particulars:
– Aigua destil·lada
– Aigua desionitzada
– Aigua desmineralitzada
– Aigua purificada
– Aigua osmotitzada

Presentacions
– Camions cisterna de 5.000 fins a 30.000 litres,
– Contenidors de 600, 800 i 1.000 litres.
– Envasos de 16, 25 i 50 litres (retornables).
– Garrafes de 5 litres.
– Ampolles de litre.

Altres productes
– Lleixiu (garrafes de 5 litres).
– Lleixiu rentadora (garrafes de 5 litres).

Aplicacions
Les utilitats o usos dels nostres productes abasten des galvanitzats, dissolucions, essències, aromes, neteja, manteniment de circuits entre moltes i variades aplicacions. Per als processos productius de sectors industrials: químic, farmacèutic, cosmètic, òptic, metal · lúrgic, automoció, tèxtil i destil · leria. Per al sector domèstic elaborem aigua per a diverses aplicacions: aigua per planxes de vapor, bateries de cotxe, aquaris, plantes.