Cargando Datos ...

AMKCO PROCESOS DE TAMIZADO S.L.

AMKCO PROCESOS DE TAMIZADO S.L.
AMKCO PROCESOS DE TAMIZADO S.L.
Processos de tamisatge |
Especialitats: Distribució d'equips de tamitzat | Fabricació d'equips de tamitzat |
VALLS
www.amkco.es
Més dades

Dades empresa AMKCO PROCESOS DE TAMIZADO S.L.

Telèfon: 977613237
Fax: 977602610
Adreça: curtidors 10, apdo. 98
Població: Valls
CP: 43800
Província: Tarragona
Comarca: Alt Camp
Sectors: Processos de tamisatge |
Especialitats: Distribució d'equips de tamitzat | Fabricació d'equips de tamitzat |
Email: info@amkco.es
Email 2: comercial@amkco.es
Web: www.amkco.es
Novetats
Localització
fachada.jpg AMKCO Procesos de Tamizado SL, filial de AMKCO Europe BV subministra màquines de cribratge i materials per millorar la qualitat dels productes acabats als nostres clients amb la màxima optimització possible. . Això succeeix per exemple en la indústria farmacèutica, química, agricultura i la indústria alimentària. Sempre que els productes requereixen una separació per tamisat, AMKCO pot oferir màquines a mida. Mitjançant màquines estàndards s'investiga el plantejament del client i amb un baix cost de modificació de l'equip es personalitza el separador adequat. AMKCO està sempre present a oferir l'ajuda possible i desenvolupar els productes dels nostres clients.
   
   

Els nostres especialistes, òbviament, poden tenir un paper important per a una traducció perfecta de la situació desitjada. No en va es diu que sempre val la pena consultar un especialista de AMKCO per aconseguir una solució comercial. A més es valora la rapidesa, qualitat, fiabilitat, flexibilitat i un bon servei des de la seva consulta fins a la seva fi.

 

El 90% dels separadors Amkco estan fabricats i muntats a Holanda. Això vol dir que tenim un control total sobre el nostre producte i el nostre inventari així com el nivell de seguretat està sempre ben calculat el que ens permet arribar a acords constructius amb els nostres proveïdors. D'aquesta manera les necessitats tècniques i comercials dels nostres clients poden traduint-la en un producte d'alta qualitat que satisfà les necessitats del client.

El nostre suport va dirigit sempre al client pensant i treballant en els conceptes que és un factor d'importància per al desenvolupament de productes fiables i competitius en el futur. Un separador AMKCO sempre t'ofereix una solució fiable i eficient tant si es tracta de separar sorra de l'aigua, nou en pols mòlt tot la classificació de sucre mòlt, AMKCO li està oferint una solució que vostè pot confiar.

Amkco disposa d'una xarxa de vendes a tot Europa partint de la base d'una llarga experiència en el mercat per als processos de separació, classificació, filtració o calibrat per separació de sòlid / sòlid o sòlid / líquid complint amb els requisits més exigents dels clients quan es tracta de fiabilitat, eficàcia, confiança i rendibilitat.
Creiem que l'associació amb els nostres clients és la clau de l'èxit, que es tradueix en relacions a llarg termini.