Cargando Datos ...

AGIFILT. AGILITAT EN FILTRACIÓ, S.L.L.

AGIFILT. AGILITAT EN FILTRACIÓ, S.L.L.
AGIFILT. AGILITAT EN FILTRACIÓ, S.L.L.
Accessoris per a maquinària industrial |
Especialitats: Filtracions per a maquinària agrícola | Filtracions per a camionatge | Filtracions per a maquinària d'obres públiques |
CASTELLAR DEL VALLÈS
www.agifilt.com
Més dades

Dades empresa AGIFILT. AGILITAT EN FILTRACIÓ, S.L.L.

Telèfon: 937473785
Fax: 937159835
Adreça: c. de les garrigues, núm. 11 · nau 3
Població: Castellar del vallès
CP: 08211
Província: Barcelona
Comarca: Vallès Occidental
Sectors: Maquinària industrial |
Especialitats: Filtracions per a maquinària agrícola | Filtracions per a camionatge | Filtracions per a maquinària d'obres públiques |
Email: agifiltros@agifilt.com
Web: www.agifilt.com
Novetats
Localització


AGIFILT
neix amb la trobada de cinc persones que coincideixen en un sector empresarial dedicat a proveir solucions superiors de filtració a tot tipus de maquinària per a la indústria i l'obra pública, camionatge i/o automoció en general.

Aquestes cinc persones, amb una dilatada experiència en aquest sector, configuren un grup expert que aporta cadascun d'ells diferents coneixements segons han estat les seves experiències professionals com responsables de compres i/o tractes amb proveïdors del sector, en logística i magatzematge, en direcció administrativa i en direcció comercial i màrqueting.


DONALDSON és el principal proveïdor. Es tracta d'una multinacional americana la Seu Central de la qual a Europa es troba a Bèlgica.

Donaldson és el líder en productes de protecció i servei per als motors i la primera en elecció pels fabricants d'equips originals en tot el món. Compte amb la més àmplia gamma de referències i majors solucions de filtració, amb més de 1.100 patents internacionals.

Com professionals qualificats que som i ens considerem tots els membres de AGIFILT, a partir dels nostres coneixements, vam aportar solucions per a aquelles empreses les màquines de les quals treballen en situacions extremes en ambients de pols i brutícia, estudiant cada cas, conjuntament amb el Departament tècnic de Donaldson, proposant al nostre client sistemes de filtració i pre-filtració que evitin avaries i garanteixin la conservació i la vida dels motors.

AGIFILT tracta de cobrir una part important del mercat que pugui estar malament atesa o amb un servei insuficient.