Cargando Datos ...

A2 APLICACIONS DE L'AIGUA, S.L.

A2 APLICACIONS DE L'AIGUA, S.L.
A2 APLICACIONS DE L'AIGUA, S.L.
Tractaments mediambientals |
Especialitats: Tractament d'aigues |
REUS
www.a2aplicacions.cat
Més dades

Dades empresa A2 APLICACIONS DE L'AIGUA, S.L.

Telèfon: 977302700
Fax: 977302701
Adreça: adrià gual, 17, nau 13
Població: Reus
CP: 43206
Província: Barcelona
Comarca: Baix Camp
Sectors: Medi ambient |
Especialitats: Tractament d'aigues |
Email: mgomez@a2aplicacions.cat
Web: www.a2aplicacions.cat
Novetats
Localització
aplicacions d'aigua, medi ambient, aigua, agua, medio ambiente, aplicaciones del agua, osmosis, osmosi, descalcificador,electrolisis, fonts d'aigua, fuentes de agua, filtres, filtros, producte quimic, producto quimico, Myro, tractaments d'aigua, tratamientos de agua, piscinas, piscines, kripso, bombas,

L'empresa A2 Aplicacions d'Aigua SL treballa en la distribució i l'assessorament tècnic pel tractament d'aigües i piscines, a mes de realitzar tasques d'enginyeria dins d'aquest camp. La seva activitat es desenvolupa tant a nivell domèstic com industrial, malgrat que el 99% dels clients són empreses de fontaneria, ferreteries i petits magatzems de la província de Tarragona.

 


L'àmbit d'actuació d'aquesta empresa reusenca es centrada en les comarques tarragonines, però el seu gerent Miguel Gómez, va assenyalar que no descarten la possibilitat d'ampliar perspectives i endinsar-se de ple en el mercat català. En aquest sentit però, Gómez apuntava que "primer ens volem consolidar", i que possiblement optaran per fer aquest pas d'aquí a dos o tres anys,

 

Tot i que A2 Aplicacions d'Aigua és un negoci jove, els dos professionals que hi estan al capdavant porten més de 25 anys treballant en aquest món Es tracta del mateix Miguel Gómez i del tècnic comercial Joan Carles López.

 


Després de gairebé dos anys de funcionament, els anys de funcionament, els impulsors de l'empresa van prendre la decisió de deixar la seva seu de la carretera de Salou per afrontar el creixement que havien experimentat, i el passat juliol es van traslladar a una de les naus de Redessa 2. De fet, el gerent destacava que el canvi "ha representat una important millora", assegurant que disposen d'un servei "molt millor" del que tenien anteriorment. Gómez està satisfet de la seva trajectòria, apuntant que "ens en sortim prou bé tot i que la crisi ens afecta, d'alguna manera a tots". De totes maneres també va voler apuntar que , el dia que es desperti l'economia de la complicada conjuntura actual "no donarem l'abast".

 


Intrusisme en el sector.


Una de les qüestions que va subratllar ahir el gerent d'aquesta empresa reusenca és l'elevada competència que hi ha en aquest sector, lamentat el creixent intrusisme que s'hi por trobar "sobretot en el camp de l'osmosi domèstica"

 


Actualment, A2 aplicacions d'aigua compta amb un equip format per tres treballadors a jornada completa, i dos a mitja jornada, que treballen per tal d'aconseguir fer-se el seu propi espai en el sector. En aquesta mateixa línia, el gerent veu amb bons ulls la seva evolució, a més re remarcar positivament el fet que "la gent confia molt en nosaltres".